Për fëmijë

Foshnjat dhe fëmijët e vegjël kanë më së shumti nevojë për vëmendje. Dhe ne gjithmonë i ofrojmë fëmijëve kujdesin më gjentil. Përmes dashurisë tonë të ëmbël, natyrisht, por edhe nëpërmjet lëvizjeve, tingujve, ngjyrave, dekori dhe çerdhet e tyre dhe rrobat e vogla që ata veshin, me lodrat e tyre të para dhe librat e parë që ata gëzojnë. Nga një kopsht ideal, L’Erbolario përzgjedh gjithashtu lulet më delikate me aromën më të lehtë, ekstrakte dhe vajra të ëmbël që formulojnë produkte që respektojnë brishtësinë e veçantë të trupit të tyre krejt të njomë. Pastrimi dhe mbrojtja do të jenë gjithmonë të lezetshme dhe të këndshme dhe, mbi të gjitha, të sigurta.

Trego:
Radhit sipas:
KREM MBROJTËS PËR FOSHNJE Me Kumak, Gjalpë Shea & lule Mallow Për lëkura Delikate në Fytyrë &..
PARFUM PËR FOSHNJE Tonik freskues pa alkool me lule Kumaku, Kamomilë, lule Portokalli & Mallow...
PECETA TË LAGURA PËR FOSHNJE Me Kumak, lule Malow, Oriz & Kamomilë Për lëkura Delikate të fëm..
POMADË MBROJTËSE PËR FOSHNJE Me Zink Oksid, Kumak, Kamomilë, Gjalpë Shea Për lëkura Delikate të f..
QUMËSHT PASTRUES PËR FOSHNJE. Me lule Kumak, Kamomilë dhe lule Mallow. Për fëmijë me lëkurë Delik..
SHAMPO PËR FOSHNJE Me lule Kumak, Oriz dhe lule Mallow Një shampo i butë i cili respekton floku..
SHKUMË DUSHI PËR FOSHNJE Me lule Kumak, Oriz dhe lule Mallow Për fëmijë me lëkurë Delikate. Nd..
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017