Meshkuj


Trego:
Radhit sipas:
Erbolario
DEODORANT LOCION Me ekstrakt të Trumzës së Bardhë & Dafinës. Shenja aromatike, të dallueshm..
DEODORANT Me ekstrakt të Fierlis Ferm dhe Polypody Fal veprimit të tij efektiv, ky locion në fo..
DEODORANT ROLL ONPërbërja: Deodorant me ekstrakt të Baobab & Kafe e Gjelbër Efektiv & Mbroj..
ELISIR DEPOBARBA SOLUCION PAS RROJES ME ELIXIR (bar çudibërës)Përbërja: Me ekstrakt të Lëvores ..
GELL MINT Për rruajtje të butë. Ju ofron një tonifikim të mrekullueshëm dhe veti zbutëse, gelli..
KREM PËR RROJEPër lëkura Delikate dhe të NdjeshmeMe ekstrakt të Fierlis Ferm dhe PolypodyMe konsiste..
KREM PËR RROJEPërbërja: Me ekstrakt të Baobab & Kafe e Gjelbër. Për lëkurë ultra të Ndjeshme. ..
Përbërsit: Me ekstrakt të Fierlis Ferm dhe Polypody Një locion pas rrojes me qëndrueshmëri jash..
LOCION PAS RROJESPërbërsit: Me ekstrakt të Baobab & Kafe e Gjelbër. Zbutës.Për çdo herë që ..
LOCION PAS RROJES Jep Hidratim & Tonalitet Me ekstrakt të Trumzës së Bardhë & Dafinës. ..
Me shënimet e tij të veçanta dhe delikate, ky parfum plotësisht do t’ju mbështjellë juve dhe do t’j..
PARFUM Tonifikues dhe freskues, aroma e L’Erbolario Uomo fillon me shënimet Citrus dhe gjallërue..
PARFUM Tonifikues dhe freskues, aroma e L’Erbolario Uomo fillon me shënimet Citrus dhe gjallërue..
PARFUM Kjo aromë përqendron të gjithë freskinë dhe parfumin ndjellës të Mesdheut...
SAPUN JO SAPUN Me ekstrakt të Trumzës së Bardhë & Dafinës. Ky sapun jo sapun i jashtëzakons..
Showing 1 to 15 of 22 (2 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017