Femra


Trego:
Radhit sipas:
SHKOPINJË TË AROMATIZUAR Gjentil dhe  të butë, freskues dhe relaksues, aroma e “ngjyrë qiel..
Shkopinjët aromatik të drurit janë objekt i një elegance dekorative dhe aromë praktike për tu shpër..
Gama e produkteve Meharees përfshinë të gjitha vetitë e dobishme të aseteve të çmuara të ëmbëlsira..
KREM DEODORANTPërbërsit: Me ekstrakt të Irisit & Altes.Ky krem deodorant shumë efektiv ju o..
GELL AROMATIK ROLL ON Kjo është e gjelbërta, elegante, përzierja aromatike e Hederës në dispozic..
KREM AROMATIK PËR TRUP Me ekstrakte të Dredhkës Për të mbajtur lëkurën tuaj vitale dhe rinore, ..
KREM I LËNGSHËM Prekja shumë e butë e këtij kremi ndjehet si një përqafim i petaleve të pastërta..
KREM USHQYES PËR DUAR Me ekstrakt të Provincës Rozë, Piperit Peruvian & lule Mëllagës. Për t..
KREM ZBUTËS PËR DUAR Me ekstrakte të Lule Vjollcës...
KREM PËR TRUP Me ekstrakt të Provincës Rozë, Piperit Peruvian & lule Mëllagës. Laborantët e ..
Përbësit: Me ekstrakt të Lule Pasionit & Frutit të saj. Ky krem me fruta pasioni është një ..
KREM PËR TRUP Ky krem trupi, i pasuruar, i trash dhe konsistencë gjalpi dhe me aromë intenzive d..
KREM PËR TRUP Me ekstrakt të Lulekuqes. Krema aromatike e lulekuqes është formuluar në mënyrë q..
KREM PËR TRUP I AROMATIZUAR Me ekstrakte të Lule Vjollcës. Lule vjollca e kopshtit, përqendron..
KREM I AROMATIZUAR PËR TRUP Me ekstrakt të Lulebore. Ky trajtim mban bukurinë e dashur të lëku..
Showing 1 to 15 of 53 (4 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017