Linja të parfumosura


Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
SHKOPINJË TË AROMATIZUAR Gjentil dhe  të butë, freskues dhe relaksues, aroma e “ngjyrë qiel..
Shkopinjët aromatik të drurit janë objekt i një elegance dekorative dhe aromë praktike për tu shpër..
Gama e produkteve Meharees përfshinë të gjitha vetitë e dobishme të aseteve të çmuara të ëmbëlsira..
Erbolario
DEODORANT LOCION Me ekstrakt të Trumzës së Bardhë & Dafinës. Shenja aromatike, të dallueshm..
KREM DEODORANTPërbërsit: Me ekstrakt të Irisit & Altes.Ky krem deodorant shumë efektiv ju o..
DEODORANT Me ekstrakt të Fierlis Ferm dhe Polypody Fal veprimit të tij efektiv, ky locion në fo..
DEODORANT ROLL ONPërbërja: Deodorant me ekstrakt të Baobab & Kafe e Gjelbër Efektiv & Mbroj..
ELISIR DEPOBARBA SOLUCION PAS RROJES ME ELIXIR (bar çudibërës)Përbërja: Me ekstrakt të Lëvores ..
GELL AROMATIK ROLL ON Kjo është e gjelbërta, elegante, përzierja aromatike e Hederës në dispozic..
GELL MINT Për rruajtje të butë. Ju ofron një tonifikim të mrekullueshëm dhe veti zbutëse, gelli..
KREM AROMATIK PËR TRUP Me ekstrakte të Dredhkës Për të mbajtur lëkurën tuaj vitale dhe rinore, ..
KREM I LËNGSHËM Prekja shumë e butë e këtij kremi ndjehet si një përqafim i petaleve të pastërta..
KREM USHQYES PËR DUAR Me ekstrakt të Provincës Rozë, Piperit Peruvian & lule Mëllagës. Për t..
KREM ZBUTËS PËR DUAR Me ekstrakte të Lule Vjollcës...
KREM PËR RROJEPër lëkura Delikate dhe të NdjeshmeMe ekstrakt të Fierlis Ferm dhe PolypodyMe konsiste..
Showing 1 to 15 of 75 (5 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017