Tretman


Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
“AQUASPORT” DEODORANT LOCION NGA MËRSINA Një locion, lehtësisht aromatik, për të siguruar fresk..
“KREMASALVIA” KREM DEODORANT Deodorant i lëngshëm, i butë edhe në lëkurat më të ndjeshme, siq ë..
Erbolario
“RISPOSTA” DETAJE Krem për Rrethekim të Syve & Buzëve. Sytë dhe buzët janë detaje shumë të ..
Erbolario
“RISPOSTA” NATË Krem për fytyrë Ri-integrues. Koha e natës nuk ka qenë kaq e plotësuar më parë...
BALSAM PËR BUZË Me kestrakt të Fletëve të Arganit. Më shumë Ushqim dhe më shumë Mbrojtje. Në do..
BALSAM PËR FLOKË USHQYES INTENZIV PËR FLOKË TË THATË E TË BRISHTË Me aminoacide të xhelatinës mbre..
BOIS DE PANAMA EKSFOILANT. Tretman special për lëkurë për pastrim të Plotë & Thellë. Duke i..
KREM DEODORANT - Formula e këtij deodoranti shumë praktik u zhvillua në mënyrë që çdo aplikim t..
Gama e produkteve Meharees përfshinë të gjitha vetitë e dobishme të aseteve të çmuara të ëmbëlsira..
KREM DEODORANTPërbërsit: Me ekstrakt të Irisit & Altes.Ky krem deodorant shumë efektiv ju o..
Erbolario
DEOGEL Efekt i zgjatur deodorant, me Ujë të Mentës & Vitaminë E. Dy lloje të ndryshme të Me..
DY SHTRESOR. HEQËS I GRIMIT Tretman Anti-Plakje për Buzë & Sy. Një heqës grimi i formuluar..
FLUID KONCENTRAT PËR FYTYRË Nga Rrushi i Kuq & Kamomila. Tretman për Natën për lëkura Delikate..
FLUID KONCENTRAT SUPERAKTIV Për Ditë & Natë me Veprim Intenziv të Lokalizuar. Fluidi Koncen..
GELL DEODORANT PËR SHPUTAT E KËMBËVE Me Alga të Kuqe të Paqësorit & Vajra Esencial të Mentës, ..
Showing 1 to 15 of 147 (10 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017