Tretman


Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
Erbolario
“RISPOSTA” DETAJE Krem për Rrethekim të Syve & Buzëve. Sytë dhe buzët janë detaje shumë të ..
Erbolario
“RISPOSTA” NATË Krem për fytyrë Ri-integrues. Koha e natës nuk ka qenë kaq e plotësuar më parë...
Erbolario
DEODORANT LOCION Me ekstrakt të Trumzës së Bardhë & Dafinës. Shenja aromatike, të dallueshm..
DEODORANT Me ekstrakt të Fierlis Ferm dhe Polypody Fal veprimit të tij efektiv, ky locion në fo..
DEODORANT ROLL ONPërbërja: Deodorant me ekstrakt të Baobab & Kafe e Gjelbër Efektiv & Mbroj..
ELISIR DEPOBARBA SOLUCION PAS RROJES ME ELIXIR (bar çudibërës)Përbërja: Me ekstrakt të Lëvores ..
GELL MINT Për rruajtje të butë. Ju ofron një tonifikim të mrekullueshëm dhe veti zbutëse, gelli..
Erbolario
KREM DITE FLUID Me Extensin, ekstrakt Meristematik & Qumësht nga lule (me ngjyrë vjollcë e cil..
KREM HIDRATUES PËR FYTYRË. I përjetshëm me Aloe Formula e tij e veçantë e bën atë vërtëtë të ç..
KREM HIDRATUES PËR FYTYRË. I përjetshëm me Aloe Formula e tij e veçantë e bën atë vërtëtë të ç..
“RISPOSTA” DITË Krem për fytyrë për Ribalancim. Produkti më i vlefshëm Risposta për lëkurën që ..
“RISPOSTA” PERFEKSION Krem për fytyrë me efekt Lifting. Kjo krem dite është zhvilluar për të of..
KREM PËR FYTYRË ANTI-RRUDHË. Me Kumak, Gjensen & Karrotë..
KREM PËR FYTYRË HIDRATUES INTENZIV Me ekstrakt të fletëve të lule Vjollcës & Ullirit Ky kre..
KREM PËR FYTYRË ME GINGO BILOBA & RRUSH I KUQ Bazë trajtuese për lëkura Delikate & të Skuq..
Showing 1 to 15 of 46 (4 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017