Kozmetikë


Moda Italia si distributor zyrtar për tregun e Kosovës, me kënaqësi ju prezanton brendin Italian të produkteve kozmetike Revolucionare “L’Erbolario”, prodhuar në Lodi-Milan. E veçanta e këtyre produkteve qëndron në përbërjen 100% Natyrale, të çertifikuara nga organizata europiane ICEA. Rezultatet e këtyre produkteve janë dëshmuar edhe ndërkombtarisht, duke u vlerësuar me Çertifikata për Kualitet dhe Efektivitet.

Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
“AQUASPORT” DEODORANT LOCION NGA MËRSINA Një locion, lehtësisht aromatik, për të siguruar fresk..
“KREMASALVIA” KREM DEODORANT Deodorant i lëngshëm, i butë edhe në lëkurat më të ndjeshme, siq ë..
Erbolario
“RISPOSTA” DETAJE Krem për Rrethekim të Syve & Buzëve. Sytë dhe buzët janë detaje shumë të ..
Erbolario
“RISPOSTA” NATË Krem për fytyrë Ri-integrues. Koha e natës nuk ka qenë kaq e plotësuar më parë...
SHKOPINJË TË AROMATIZUAR Gjentil dhe  të butë, freskues dhe relaksues, aroma e “ngjyrë qiel..
Shkopinjët aromatik të drurit janë objekt i një elegance dekorative dhe aromë praktike për tu shpër..
BALSAM PËR BUZË Me kestrakt të Fletëve të Arganit. Më shumë Ushqim dhe më shumë Mbrojtje. Në do..
BALSAM PËR FLOKË USHQYES INTENZIV PËR FLOKË TË THATË E TË BRISHTË Me aminoacide të xhelatinës mbre..
BOIS DE PANAMA EKSFOILANT. Tretman special për lëkurë për pastrim të Plotë & Thellë. Duke i..
KREM DEODORANT - Formula e këtij deodoranti shumë praktik u zhvillua në mënyrë që çdo aplikim t..
Gama e produkteve Meharees përfshinë të gjitha vetitë e dobishme të aseteve të çmuara të ëmbëlsira..
Erbolario
DEODORANT LOCION Me ekstrakt të Trumzës së Bardhë & Dafinës. Shenja aromatike, të dallueshm..
KREM DEODORANTPërbërsit: Me ekstrakt të Irisit & Altes.Ky krem deodorant shumë efektiv ju o..
DEODORANT Me ekstrakt të Fierlis Ferm dhe Polypody Fal veprimit të tij efektiv, ky locion në fo..
DEODORANT ROLL ONPërbërja: Deodorant me ekstrakt të Baobab & Kafe e Gjelbër Efektiv & Mbroj..
Showing 1 to 15 of 215 (15 Pages)
Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017