Rreth NeshMODA ITALIA Store

Moda ITALIA dyqani më inovativ dhe modern në Kosovë dhe rajon, e themeluar në vitin 2011, me një hapësirë infrastrukturore prej 1800 m2. Ashtu si edhe vet emri, jemi frymëzuar nga vendi ku edhe ka lindur moda, nga shteti Italian, duke u fokusuar në sjelljen e brendeve kryesisht Italiane, për të rritur dhe fëmijë. Me kalimin e viteve, kemi arritur të kemi emër prestigjioz dhe shumë të respektuar në treg, kjo fal brendeve, llojllojshmërisë së produkteve, kujdesi dhe shërbimi ndaj konsumatorëve, ofertat e volitshme, si dhe ambient për tu dëshiruar.

Falë punës profesionale, brendeve që sjellim, si dhe prezantimi jashtë kufijëve të Kosovës, ka bërë që Moda Italia të jetë kompani shumë e kërkuar për bashkëpunime me brende të njohura Evropiane. Me një seleksionim të kujdeshëm kemi arritur që të jemi distributor i disa brendeve Italiane siq janë: Brugi, Roberto Botticelli, L'Erbolario, Patricia Pepe, Lancaster, Strumento Marino, Cerruti, Emporio Armani... etj

Moda Italia është dyqani i parë për shitjen online në tërë rajonin e Kosovës duke iu mundësuar pagesat e të gjitha produkteve të kryhen online, pavarësisht se ku ndodheni. Udhëzimet mund t’i gjeni këtu (linku).

Lehtë mund të na gjeni, magjistralja Prishtinë – Fushë Kosovë.

Powered By Moda Italia
Moda ITALIA Store | Blej online, Kosovë © 2017